Motorsykkelens uke – MC forhandlerne

MC forhandlerne er et viktig kontaktpunkt for motorsyklister. I tillegg til veiledning ved kjøp av sykkel og utstyr samt service og reparasjoner, er de et sted hvor motorsyklister treffes.

Bedriftene spiller også en viktig rolle lokalt innen næringsutvikling og som arbeidsplasser. Mange steder har MC-forhandleren nær tilknytning til reiselivet og bidrar til utvikling av dette.

I en pressemelding fra forhandlerforeningen NMCF i forkant av Motorsykkelens uke, annonserer de kickstart på sesongen 2022. Dette finner sted 8. – 9. april og vil ved siden av å presentere 2022-nyheter også bla. ha en hjelm-kampanje.
– MC-forhandleren er det naturlige møtepunktet for norske motorsyklister. Her møter du både kunnskapsrike MC-selgere som gir deg de beste rådene og hyggelige motorsyklister som også gjerne deler sin erfaring med andre, sier Terje Bredal og Olaf Olstad, NMCF.

Forhandlerne har disse dagene ekstra fokus på MC-sikkerhet og tilbyr spesialpris på NMCFs frivillige kjøretøykontroll som er satt i system sammen med NMCU.

Se hele pressemeldingen her:
Pressemelding

Ikke medlem i NMCU?
Bli medlem